Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2017

Välkommen till Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2017
20 oktober 2017, Kistamässan, Stockholm

Kyl & Värmepumpdagen sätter fokus på branschens nyckelfrågor. Efter att ha arrangerats i Göteborg under två år har turen i år kommit till Stockholm att agera värd för evenemanget. Den 20 oktober samlas kyl- och värmepumpsmarknaden nämligen på Kistamässan.


Svenska Kyl & Värmepumpdagen har utvecklats till branschens viktigaste mötesplats och lockar alltid till sig en stor publik. Dagen är ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, (SKVP), Svenska Kyltekniska Föreningen (KTF) och Energimyndighetens forskningsprogram (Effsys Expand).


Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Stockholm den 20 oktober, se det som en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på  företagets output. Dessutom får du här möjlighet att träffa många
gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer. En spännande nyhet för året är det praktiska torg som anordnas på eftermiddagen för kyl- och värmepumpstekniker.

 

Som komplement till föredragen kommer vi som vanligt att arrangera vår populära utställning. På utställningen ges företagen plats att visa upp sig i en miljö full av affärsmöjligheter. Där finner ni även Sveriges forskarelit på plats, beredda att presentera och diskutera projekt de har på gång. Möt en spännande mix av företag, forskare och människor alla med möjligheten att påverka branschens utveckling och framtid.


Anmäl dig redan idag på skvp.se. Och tänk på att ju fler ni är från företaget desto mer kan ni ta med er tillbaka i form av kunskap och inspiration. Varmt välkommen!


Nyhet för i år!
Specialprogram för tekniker under eftermiddagen

 

Ladda ned inbjudan med fullständigt program och all information här: 

KVP-dag2017_inbjudan.pdf
Svenska Kyltekniska Föreningen
Dammviksvägen 20, 443 71 GRÅBO | Telefon: 031-93 05 70