Nyhetsbrev nr 3-2021

2021-07-08 | Nyheter

Börjar med en viktig sak. Läs nedan i första stycket.

I övrigt så har jag samlat lite från vårt runda klot. Allt kanske inte faller alla på läppen men jag försöker hålla mig kortare i textmassan då för mycket kan innebära att ni inte läser hela nyhetsbrevet och det är inte det jag önskar.
Denna gång så är nyhetsbrevet något kortare. Det har inte hänt så värst mycket nyheter relaterat till kyltekniken sedan förra nyhetsbrevet.

Avslutar förord med en revidering i förra nyhetsbrevet. I min inlaga under stycke två så skriver jag att naturliga köldmedier har höga tryck. Det gäller givetvis koldioxid enbart. I det fall att något missuppfattat andemeningen så förtydligar jag härmed.

Nu till innehållet i detta nyhetsbrev.

Viktig information!

Fick i slutet på juni ett telefonsamtal från en medlem att hans manometerställ gick sönder. Det var i siktglaset till manometerstället som olyckan var framme. Helt plötsligt så ”krängde” packningen ut ur insida glas och köldmedia sprutade ut ur manometerstället. Förmodar detta är ett tillverkningsfel på utrustningen. Hör med er leverantör ifall de har hört att något sådant hänt från andra som använder samma manometerställ. Håll koll på era manometerställ så inte detta händer då vi ibland jobbar med brandfarliga köldmedier numera.

Logga in för att läsa hela nyhetsbrevet.

Arkiv