Studiebesök hos SLS Kyla Värme Energi AB och Kompressorteknik Sweden AB

2022-09-26 | Stockholm

Varmt välkomna till medlemsmöte i Kyltekniska föreningens Stockholmsavdelning.

Ort: Norrköping
Datum: Tisdagen 4/10-2022
Avresa: kl. 15:00 – Cityterminalen Stockholm
Åter:
ca kl. 22:00 Cityterminalen

Tisdagen den 4 oktober kommer vi att göra ett studiebesök hos SLS Kyla Värme Energi AB samt Kompressorteknik Sweden AB på Butängsgatan i Norrköping.

Vi kommer att få en inblick i de båda företagens verksamhet och även möjlighet att titta in i deras verkstäder för byggnation av aggregat och renovering av kompressorer.

SLS AB har några intressanta projekt att berätta om där de bygger ett antal större aggregat till en intressant kund. Vi får möjlighet att se hur aggregaten byggs från allra första början till färdig produkt.

Hos kompressorteknik AB kommer vi att få en genomgång av möjligheter med renovering av kompressorer i stället för utbyte. Det är speciellt intressant nu när råvarupriserna ökat väldigt mycket. Även här kommer vi att få möjlighet att se hur en renovering går till från början till slut.

Buss kommer att avgå från Cityterminalen i Stockholm klockan 15:00 och vi beräknar att vara framme i Norrköping cirka klockan 17:00. Där får vi en måltid bestående av fläskfilé och potatisgratäng innan vi förflyttar oss tvärs över gårdsplanen till våra besöksmål. Om du har några allergier rörande dagens måltid så glöm inte att meddela detta vid anmälan.

Bussen kommer att avgå tillbaka mot Stockholm klockan 20:00 och beräknas anlända Cityterminalen cirka klockan 22:00.

Missa inte chansen att besöka dessa två intressanta företag för att få en inblick i deras verksamheter.

Anmäl närvaro i kalendariet

Välkomna
Styrelsen Stockholmsavdelningen

Arkiv