Välkommen till vår nya hemsida

2022-01-07 | Nyheter

Det är med stor glädje jag önskar dig välkommen till vår nya hemsida. Som du kommer märka är innehållet ungefär detsamma som det på vår tidigare hemsida. Den stora skillnaden är att vi nu får en modern design, som också lämpar sig utmärkt även för dem som vill läsa sidan i sin telefon eller på sin padda. Vi räknar också med att vi i och med detta byte står bättre rustade i framtiden och kommer att ha lättare att lägga till ny funktionalitet när så behövs.

För dig som är medlem kan du genom att logga in få del av ytterligare sidor och uppgifter. Inloggningsuppgifterna är medflyttade från den gamla sidan, så för de allra flesta bör det gå fint att logga in. Du loggar som tidigare in med användarnamn och lösenord. Det går också bra att använda din epost-adress som användarnamn.

För några få medlemmar har vi dock tvingats ändra lite på inloggningen. Den nya hemsidan tillåter inte att flera personer har samma användarnamn, något den gamla tillät så länge lösenordet vara olika. Skulle det därför inte fungera att logga in med användarnamn, pröva i så fall att använda din epost-adress som användarnamn istället så bör det lösa sig. Skulle du trots allt inte lyckas logga in, kontakta kansliet så får du hjälp.

I samband med hemsidebytet har vi också under hösten bytt operatör för utskick av nyhetsbrev. Ett sådant byte innebär alltid en risk att utskicken spam-markeras, eftersom det är en ny server som sänder ut dem. Detta brukar över tiden rätta till sig, men inledningsvis finns alltså risk att våra utskick hamnar i din spamkorg. Så skulle du tycka att det är ovanligt tyst från föreningen, kolla gärna din spamkorg. Om du hittar epost från oss där, markera att de inte är spam, och lägg också gärna till en vitlistning av adressen admin@kyltekniska.se i din epostläsare. Det talar om att våra utskick är ok och hjälper oss att snabbare få den nya servern accepterad som avsändare av epost från oss.

Robert Thell

Arkiv